ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА – БЪРЗО, ЛЕСНО, БЕЗПРОБЛЕМНО


Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, можете да я върнете или замените. Молим да се свържите с нас на и-мейл office@ondalook.com или на тел. +359894 711 999, за да уточним всички подробности по връщането/ замяната.

1. Срокът за връщане/замяна на стоката е 14 календарни дни от датата на доставка.

2. Връщането/замяната на стоката може да бъде извършено с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС или с всяка друга по желание на клиента. Транспортните разходи по връщане/замяна на стока са за сметка на купувача, освен в случаите на дефект по стоката.

Ако стоката е с дефект се заменя БЕЗПЛАТНО от нас, като това е установено в присъствието на куриер или в офиса на куриера.

Ако стоката не отговаря на размера или не Ви удовлетворява, транспортните разходи се заплащат от страна на клиента.

3. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, за да бъде върната/заменена е, да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

4. Възстановяването на сумата за върната пратка става по банков път, на посочен от Вас IBAN.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 5 работни дни.


МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПРЕДИ ДА ИЗПРАТИТЕ ПРАТКА ОБРАТНО! :)


За повече информация и въпроси: office@ondalook.com