ПОРЪЧКА, ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставката на всички продукти е безплатна!


Поръчка

След като сте направили Вашата поръчка следвайки стъпките в сайта ни, ние ще Ви изпратим поръчания артикул или ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката. Поръчките се обработват и изпращам в рамките от 1 до 5 работни дни + времето за доставка от страна на куриерската фирма. Потвърждаването на поръчките става чрез телефонно обаждане или и-мейл от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след потвърждение активираме поръчката. При изчерпани количества от даден размер, може да бъде изработен и доставен в рамките от 5 до 20 дена. При невъзможност за производство на този артикул, своевременно ще бъдете уведомени. След като вече са при нас поръчаните артикули, отново се свързваме с Вас и уточняваме кога е удобно да ги доставим.


Доставка

Доставката на всички продукти е безплатна до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС! При заявена доставка до адрес с куриерска фирма Еконт Експрес или друга, доставката се поема от страна на клиента.


Доставката на територията на страната е експресна или икономична, и времето се определя според начините и времето за доставка на съответния куриер. Времето за стандартна доставка е в рамките на един работен ден за населени места с офис на ЕЕ, и по график за малките населени места.


Плащане

Скъпи клиенти, може да изберете най-удобния за вас начин за плащане:

- наложен платеж - плати на куриера при доставка

- банков превод

- пощенски запис - изпрати сумата си с Еконт